header1

Leontine Kamps

Kernactiviteiten:

  • Interim management
  • Vaardigheidstrainingen en lesgeven
  • Coaching op ondernemerschap en ‘on the job’
  • Eerste Hulp Bij Sales (EHBS), acquisitie en salestraining
  • Advies of Begeleiden van werving en selectietrajecten

Persoonlijke kwaliteiten:

Mijn commerciële slagvaardigheid combineer ik met snel tot de kern kunnen komen én een oprechte interesse in de mensen om wie het gaat. Hierdoor worden verbindingen makkelijk gelegd. Vanuit mijn bedrijf Goedgewerkt! werk ik samen met mijn opdrachtgevers naar het resultaat, mét een positief gevoel. Samen zorgen we ervoor dat het idee werkelijkheid wordt, zodat we aan het eind van de rit tegen elkaar kunnen zeggen: 'we hebben samen goed gewerkt!'

Ervaring:

Mijn achtergrond ligt in de arbeidsbemiddeling en inmiddels ook alweer vijf jaar in het lesgeven en trainen. Na een kleine tien jaar in de uitzendbranche/detachering ben ik met Goedgewerkt! gestart. Hierbij geef ik op interim basis les aan Avans Hogeschool, wat ik combineer met interim opdrachten in het bedrijfsleven. Opdrachten als interim accountmanager (vooral acquisitie), interim manager en interim recruiter.

Ik ben gericht op resultaat maar kan niet zonder de menselijke kant. Goed werk leveren, zegt zeker ook iets over de mensen die dat doen. Mensen willen zich ontwikkelen, steeds een stapje beter worden. Maar dat kunnen ze niet doen zonder dat ze daarin gesteund worden. Ik ga graag uit van de kracht van mensen en de kracht van mezelf, zodat ideeën werkelijkheid worden.