header1

Kennismaken met Belbin teamrolmanagement voor Studerenden

We gaan speciaal voor studerenden een middag organiseren om kennis te maken met het Belbin teamrolmodel. 
Je kunt er namelijk veel aan hebben tijdens je studie, maar ook direct bij het solliciteren. 

Zowel bij jouw bijbaantjes tijdens de studie als daarna voor je werk.

Je hebt mogelijk wel eens gehoord van het Belbin teamrolmodel. Maar weet je ook wat het Belbin teamrolmanagement voor jou persoonlijk kan betekenen? En hoe het je kan helpen om  werkgroepen beter samen te stellen, samen te laten werken en beter te laten presteren? En straks voor jou om de juiste functie te vinden?

In de maand januari willen wij bij voldoende belangstelling een informatiemiddag organiseren. Pieter Giezen en Bert Visser (beiden geaccrediteerde Belbin trainers), zullen dan een uitgebreide uitleg geven over het model en haar vele toepassingen specifiek voor studenten.

Aan de orde komen:

  1. De historie en achtergronden van Belbins onderzoek
  2. De filosofie achter het model – en wat Belbin bijzonder maakt;
  3. De inhoud van de teamrollen;
  4. De talloze toepassingsmogelijkheden van Belbin.

Alle deelnemers krijgen de mogelijkheid om met hulp van Interplace een eigen 360° teamrolrapport te maken, dat op deze middag wordt verduidelijkt. Tevens ontvang je het Belbin magazine (prijs tezamen normaal €80,-).

De bijeenkomst zal bij voldoende belangstelling worden gehouden op dinsdag 22 januari 2019 en donderdag 24 januari 2019 van 13.00 tot 16.30 in ’t Veerhuis, Nijemonde 4 te Nieuwegein. ´t Veerhuis is prima te bereiken met eigen vervoer en met openbaar vervoer. Vanaf 13.00 uur is er thee en koffie en na 16.30 mogelijkheid om na te praten.

De deelnamekosten bedragen €50,00 (incl. BTW) p.p.

Je kunt je aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. informatiemiddag Belbin met de datum die je het beste schikt.

We hopen je te mogen ontmoeten.
met vriendelijke groeten,

Bert Visser (Belbin NL en OASE & Partners)

Pieter Giezen (OASE & Partners)


Logo Belbin

www.belbin.nl